Er komt een belangrijke release aan!

Geplaatst op maandag 23 oktober 2023 @ 12:41 , 65 keer bekeken

Op 1 november 2023 gaat er wat veranderen op Clubs voor de standaardcluppers. Zij kunnen vanaf die dag geen clubpost meer versturen (wel lezen) en per dag maximaal nog 3 forumtopics openen en daarin reageren. Reageren in de drie geopende topics kan vervolgens wel onbeperkt. 

Wil jij net dat streepje voor hebben op Clubs, maar heb je geen interesse in een VIP-abonnement, omdat je geen eigen club hebt of beheerder bij een club bent, dan is er nu een mooi alternatief. 
Het Clubs Supporter Abonnement! Voor € 7,50 per drie maanden, steun je Clubs en krijg je net wat meer mogelijkheden. 

Zo kun je onbeperkt clubpost versturen en reageren op forumtopics. Maar je kunt ook een handtekeningplaatje instellen en op clubs die dat ondersteunen ook sterlid worden. Bovendien is in je profiel én onder je avatar in elk forumbericht te zien dat je Clubs steunt met Supporter-abonnement! 

Draag jij Clubs een warm hart toe en wil je graag actief meedoen op dit mooie en gezellige platform? Sluit dan nu een Clubs Supporter Abonnement af! Dit kan hier

Ben je al VIP-clupper, maar wil je wat extra doen? Dat kan, ook als VIP-clupper kun je Clubs-Supporter worden, dat kan via dezelfde link. 

Cluppers uit België die ook graag een abonnement willen afsluiten, kunnen een e-mail sturen naar info@clubssocialmedia.nl en dan wordt het in orde gemaakt. 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

_Nicole_ starstarstarstarstar

Club is net opgericht door Mystic deel je ideen en ga voor clubs voor jong en oud